Zoë Sperling Meubel-design
Zo is meubeldesign
 

Plan van aanpak 

kennismakingsgesprek:

Na een persoonlijk kennismakingsgesprek met een lekker bakje koffie wordt een voorstel voor u op maat gemaakt, in de vorm van een plan van aanpak. In dit plan van aanpak staan precies die stappen opgenomen, die specifiek uw opdracht tot een succes zullen maken.


Als de klik er is en het plan goedgekeurd, gaan we pas echt beginnen! Het ontwerp wordt gemaakt en in 3D gevisualiseerd. De toegepaste materialen in de 3D kunt u altijd in real life zien en voelen op een prachtige A4 staal.Offerte:

Bij ons geen snelle verkooppraatjes, Uw aanvraag, klein of groot neem ik altijd serieus. U ontvangt vrijblijvend, een compleet uitgewerkte offerte. Deze is prijsvast, compleet inclusief transport, montage en bezemschoon opleveren. Zonder verrassingen achteraf.


Wijzingen:
Kleurkeuzes, materialen, handgrepen of andere details. Tot aan het moment dat u akkoord geeft op de werktekeningen, kunnen we zonder meer wijzigingen doorvoeren. Indien deze wijzigingen van invloed zijn op de reeds overeengekomen prijs, dan ontvangt u hierover altijd vooraf bericht. Het eventuele meer- en/of minderwerk wordt op de laatste factuur verrekend.

 
E-mailen
Bellen
Instagram